Головна » 2020 » Вересень » 10 » На Борщівщині поліцейський шантажем та погрозами агітує за місцевого політика-кандидата?

На Борщівщині поліцейський шантажем та погрозами агітує за місцевого політика-кандидата?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4675
"Доброго дня. Вибори почались і вже деякі кандидати почали підключати поліцейських в вигляді агітаторів. Вчора до нас в Шупарку приїхав знаний поліцейський Володя Барладін, який прямим текстом почав розказувати людям, що все село має голосувати за справжнього господара Ігора Чопика і "Батьківщину", інакше в селі закриють базар, а хтось і взагалі може сісти за грати за свої грішки на які він до цьго закривав очі. Бракує слів, коли такі люди в формі рахують себе богами і сміють угрожати звичайним селянам, сміють нам вказувати за кого голосувати і кого вибирати.
Такого не було навіть за Януковича, щоб участкові принижували і залякували бо прийшли вибори
" ,- написала наша читачка Ірина.

Редакції "Звістки" з власних джерел стало відомо, що аналогічні вояжі вказаного полісмена відбувались і в інші села майбутньої Борщівської ОТГ, в яких Володимир Барладін аналогічними методами переконував керівників сіл у необхідності співпраці з очільниками "Батьківщини" на майбутніх виборах та підтримці кандидата Ігора Чопика.

Розуміючи усю складність цієї ситуації, редакція звернулась за коментарем до керівництва Борщівського відділення поліції. За словами начальника Андрія Свинарчука, інформація про можливі факти агітації зі сторони дільничного офіцера поліції Барладіна перевіряється. Проводиться службове розслідування.

Крім того, керівник відділення закликав свідків чи очевидців агітації надати свідчення поліцейським.
Переглядів: 4675


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: