Головна » 2018 » Серпень » 11 » На Борщівщині розбився мотодельтоплан: є загиблі

На Борщівщині розбився мотодельтоплан: є загиблі

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3412
Поблизу села Панівці, що в Борщівському районі розбився мотодельтаплан.

10 серпня о 22.46 місцевим рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в полі поблизу села Панівці Борщівського району Тернопільської області впав та загорівся літак.

До місця події негайно направили місцеву пожежну команду села Мельниця-Подільська та черговий караул Державної пожежо-рятувальної частини з Борщева, оперативну групу Районного відділу УДСНС України в області, працівників національної поліції, екстреної медицини та інші служби.

Прибувши за викликом, рятувальники ліквідували пожежу та виявили під уламками тіло загиблого пілота. А також з'ясували марку і тип літального апарату – ним виявився мотодельтаплан «Аерос 2».

Також на місці аварії працювала оперативна група Управління ДСНС України в області на чолі із заступником начальника Управління Олександром Гавурою. Загалом рятувальники до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації привернули три одиниці техніки та 11 чоловік особового складу. Обставини та причини цієї події встановить слідство.

Як зазначили очевидці події, вони почули дивний шум, коли над землею пролітав повітряний транспорт. Після чого він одразу почав різко падати, допоки не зрівнявся з землею.
Переглядів: 3412


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: