Головна » 2021 » Грудень » 8 » На Борщівщині в сільському клубі прогримів вибух

На Борщівщині в сільському клубі прогримів вибух

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5072
Учора, 7 грудня, на Борщівщині загорілося двохвоверхове приміщення, у якому знаходиться будинок культури.

Рятувальники Борщівщини отримали повідомлення про пожежу у приміщенні будинку культури у селі Стрілківці, Борщівської ОТГ близько 14.57. Варто зауважити, що в будівлі клубу функціонує не тільки заклад культури, а й приватний магазин місцевого підприємця.

На місце події виїхали два відділення 8 державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону, бійці якого ліквідували займання близько 18 години.

Буквально в цей самий час на адресу редакції "Звістки" надійшло повідомлення від жительки села, яка в своєму листі стверджує, що насправді стався вибух котла, який встановлено з порушенням техніки безпеки в приміщенні клубу і завдяки якому опалювався місцевий магазин.

За словами нашої постійної читачки, вибух стався якраз в момент, коли зі школи повертались діти, а тому деякі школярі стали безпосередніми свідками події. Пощастило, що ніхто не постраждав.

Але, що найбільше здивувало, що фактично одразу після пожежі, що підтвердили місцеві мешканці, декотрі вчителі звернулись до своїх учнів з проханням видалити відео та фото пожежі та не поширювати їх в соціальних мережах. Для чого така конспірація і що спонукало звернутись до батьків та школярів з таким незвичним проханням, до кінця незрозуміло.



Переглядів: 5072


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: