Головна » 2020 » Березень » 1 » На Борщівщині ветеринари продають вакцину від сказу, яка є безкоштовною?

На Борщівщині ветеринари продають вакцину від сказу, яка є безкоштовною?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1942
Дуже яскраво ситуацію із вакцинацією від сказу в селах Борщівщини описала уродженка села Горошова Антоніна Гошовська. З допису відомої активістки та волонтерки, стає зрозуміло, що лікарі ветеринарної медицини, які побували в селі, самовільно встановили плату за вакцинацію домашніх тварин, хоч подібні заходи повинні були проводитись безкоштовно.

" Сказ!!! Страшно? Людям в селах теж страшно... Особливо від того, що лисиці вільно забігають в село.

Напевне цим же самим страхом користуються ветеринари Борщівського району, які нещодавно навідалися в Горошову, щоб провести вакцинацію тварин від сказу... І все б нічого, якби не забули повідомити, що вакцинація від сказу є безкоштовною. Натомість встановили 40 грн за вакцинацію однієї тварини. І якщо в кожного як мінімум коло хати по 1 собаці і 2 коти, а дворів як мінімум 600, то порахуйте. 40*2*600=48 000 грн мало б надійти в касу борщівського ветуправління.

А коли люди заїкнулися про програму безкоштовної вакцинації, то їм пригрозили, що запишуть, що людина сама відмовилася від вакцинації своїх тварин від сказу!!!
І це ситуація лише з тим захворюванням від якого є вакцина! А що вже говорити, якщо не дай Боже мова йтиме про інші хвороби? "- написала Антоніна Гошовська.
Переглядів: 1942


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: