Головна » 2021 » Лютий » 18 » На Борщівщині власниця популярного ресторану довела в суді, що не порушувала вимог карантину

На Борщівщині власниця популярного ресторану довела в суді, що не порушувала вимог карантину

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2804
8 лютого 2021 року в стінах Борщівського районного суду розглядалась справа про адміністративне правопорушення від 1 січня 2021 року, фігуранткою якої стала власниця популярного в Борщівському районні ресторанного комплексу "Соло", що в Мельниці-Подільській.

Згідно протоколу, складеного співробітниками поліції, 1 січня 2021 року о 01.04 год. в ресторані «Соло», що знаходиться в смт Мельниця-Подільська, власниця закладу допустила порушення постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року, а саме проводила святковий захід, на якому знаходилось близько двадцяти чоловік та була увімкнена музика на аудіоколонці, цим самим вчинила правопорушення, передбачене ч.1 ст.44-1 КУпАП.

Сама ж власниця ресторану під час розгляду справи вини у вчиненому не визнала та пояснила, що є фізичною особою підприємцем і в час, зазначений у протоколі, 1 січня 2021 року о 01.04 год. в ресторані «Соло» була присутня тільки її рідня і в меншій кількості, аніж зазначено у протоколі. Крім того, вказала, що до Постанови Кабінету міністрів України № 1236 від 09 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» було внесено зміни та дозволено надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і діяльності після 23-ї години 31 грудня 2020 року до 7-ї години 1 січня 2021 року.

Вивчивши матеріали справи, суддя Борщівського районного суду Зушман Г.І. прийшла до висновку, що беззаперечних доказів винуватості власниця ресторану під час розгляду справи не здобуто, а її доводи матеріалами справи про адміністративне правопорушення не спростовані.

Водночас суддя постановила закрити провадження у справі за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Переглядів: 2804


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: