Головна » 2020 » Травень » 26 » На Борщівщині все ще дощитиме

На Борщівщині все ще дощитиме

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1024
Дощі поки не прощаються з Тернопільщиною. За прогнозами Укргідрометеоцентру, місцями у регіоні ймовірні сильні зливи. А щодо температурних показників, то вони поступово підвищуватимуться.

Мінлива хмарність, дощі, пориви вітру, тенденція до підвищення температурних показників — такі погодні умови передбачають метеорологи на Тернопільщині. Попри опади у регіоні поступово теплішатиме.

«Найближче синоптичне майбутнє дощове. Опади періодично чергуватимуться з проясненнями. Але найближчими днями дощів буде значно більше, ніж сонячної погоди. Але температура повітря буде поступово підвищуватися. Поступово температурні показники зростатимуть до 15 — 20 градусів вище нуля, а з першого-другого червня потепління стане відчутнішим. Наступного тижня температурні показники сягатимуть 25 градусів вище нуля. Проте найближчими днями не обійтися без парасоль. Оскільки дощі будуть частими і неочікуваними», – розповідає синоптик Наталка Діденко.

Отже, дощова погода спостерігатиметься на Тернопільщині до кінця тижня. Однак з приходом червня синоптична картина зміниться.

Софія Романська
Переглядів: 1024


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: