Головна » 2019 » Грудень » 11 » На Борщівщині закладено капсулу під будівництво нового корпусу лікарні

На Борщівщині закладено капсулу під будівництво нового корпусу лікарні

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1555
Закладено капсулу під будівництво нового корпусу Більче-Золотецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації

У Більче-Золотецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації завжди зверталась особлива увага на забезпечення належних умов лікування та оздоровлення військовослужбовців та учасників АТО. Відділення для реабілітації ветеранів АТО та ООС і членів їх сімей відкрито ще у 2015 році. Комплекс фізіотерапевтичних процедур сприяє покращенню здоров’я та швидшому одужанню наших героїв, а лікування та реабілітацію тут проходять цілими сім’ями. Тож місць, звичайно, не вистачає.

Завдяки ініціативі очільника закладу Любомира Синоверського і усього колективу в Більче-Золотецькій лікарні чи не щороку відкриваються нові, устатковані найсучаснішим обладнанням відділення. Сьогодні, 11 грудня, закладено капсулу під будівництво нового сучасного корпусу на 50 місць для учасників АТО з облаштуванням теплого переходу та реконструкцією існуючого корпусу.




До розвитку оздоровниці активно долучається Тернопільська обласна рада, яка уже виділила кошти на розробку проектно-кошторисної документації та початок будівництва понад 1 мільйон гривень.

«Завжди приємно, коли у наш непростий час відбувається будівництво, а надто об’єктів охорони здоров’я чи соцзахисту. І ось сьогодні ми закладаємо капсулу під новий корпус для реабілітації ветеранів АТО та ООС і членів їх сімей. Безперечно, мета – шляхетна і дуже потрібна, адже тут лікуватимуться та відновлюватимуть сили і здоров’я наші захисники.

Ваша лікарня – приклад того, як в одному з найвіддаленіших куточків області можна зробити сучасний, європейського рівня медичний заклад. Щоб потрапити сюди, треба вичекати чергу. Інформація про якість медичних послуг у лікарні розноситься теренами держави і без гучної реклами.

Тому обласна рада надалі буде опікуватись вашою лікарнею – гордістю Тернопілля», - зазначив голова обласної ради Віктор Овчарук.
Переглядів: 1555


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: