Головна » 2018 » Серпень » 15 » На Борщівщині злодії обікрали двох безпечних пенсіонерок

На Борщівщині злодії обікрали двох безпечних пенсіонерок

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1602
Люди продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки і втрачають чималі кошти. Не зачинили вікно в помешканні, залишили ключі в доступному, а головне в добре відомому для бувалого злодія місці - чекайте біди.

14 серпня від крадіжки потерпіли двоє мешканців Борщівщини. Пенсіонерка з села Бережанка втратила дві тисячі гривень пенсії. Жінка заховала гроші в шафу в літній кухні, однак двері до приміщення залишила відчиненими. Допоки поралася по господарству, невідомий зловмисник таки знайшов заощадження.

Відчинене вікно допомогло ще одному зловмиснику легко потрапити до хати та знайти гроші. Крадіжка трапилася у селі Лосяч. 64-річна господиня подалася з дому, а злодій - через вікно до хати. З будинку зникли 9 тисяч гривень та 500 доларів.

Правоохоронці застерігають краян: не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях, надійно замикайте двері та вікна. Пам’ятайте, що крадії вже добре знаються на так званих «непомітних» сховках ключів: під килимом, на одвірках, під вазонами біля дверей, тощо. Не є надійними зберігання готівки у шафі під одягом чи у кишенях пальто, під матрацом, скатертиною на столі, в шухлядах серванту та навіть у банках з крупами на кухні. Такі сховки перевіряються в першу чергу.

Попередьте стареньких родичів про такі прикрі випадки, накажіть надійно ховати гроші та зачиняти двері, навіть якщо вони лише на декілька хвилин покидають помешкання.

Переглядів: 1602


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: