Головна » 2016 » Грудень » 27 » На Борщівщині зник старенький дідусь (фото)

На Борщівщині зник старенький дідусь (фото)

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2237
На Борщівщині розшукують 86-річного Стрілку Йосипа Івановича. Літній чоловік вийшов з дому ще вчора і дотепер про його місцеперебування нічого невідомо.

Розшукуваний – житель села Цигани Борщівського району.

Пошуковими групами до 4 год ранку 27 грудня обстежено лісовий масив площею більше 500 га. Встановлені місця перебування особи в лісі. Але, нажаль, поки що без результату. До пошукових робіт додатково залучено рятувальників з Чортківського, Гусятинського, Заліщицького районів, кінологічні підрозділи ДСНС та Національної поліції. Координація робіт здійснюється оперативною групою обласного управління ДСНС.

Рідні переживають, аби з пенсіонером не сталося біди, тому звернулися у поліцію із заявою про його зникнення. В свою чергу правоохоронці просять небайдужих мешканців краю уважно придивитися до фото нижче.

- Якщо ви володієте будь-якою інформацією про те, де може знаходитись старенький, просимо повідомляти про це за номерами телефонів: у Борщові (код 03541) 2-18-48, або 102 у будь-який підрозділ поліції, - кажуть в ГУНП у Тернопільській області.



Переглядів: 2237


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: