Головна » 2020 » Лютий » 25 » На будівництві скандального мосту в Лисівцях "відмили" 3 мільйони гривень

На будівництві скандального мосту в Лисівцях "відмили" 3 мільйони гривень

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2377
Міст в селі Лисівці на Тернопільщині так і не отримав належного ремонту, хоча гроші на його відновлення було спрямовано.

Йдеться про міст в Заліщицькому районі, що проходив через річку Серет, який обвалився 13 лютого цього року через великогабаритний транспорт.

Минулоріч було спрямовано на його ремонт близько 3 млн грн, однак акт виконаних робіт технічному нагляду не судилося підписати. Правоохоронці виявили розтрату державних коштів, через що сьогодні у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області правоохоронці зараз проводять обшуки. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Олексій Станько.

—Пам’ятаєте міст, який «втомився», тобто зруйнувався в с. Лисивці, коли по ньому проїхав гужовий транспорт? Так ось, обіцяли його відремонтувати ще до початку літа минулого року. Але жага заробітків взяла своє! Хемій Володимир Ігорович, про злочинні вчинки якого я вже писав - колишній виконуючий обов’язків начальника дорожньої служби, а зараз заступник з розвитку доріг в 2019 р., вступивши в змову із підрядником, підписав платіжки на оплату близько 3 млн. грн. державних коштів підприємству, яке роботу згідно з договором не виконувало. Відповідно й акту виконаних робіт технічний нагляд не підписав бо не було що підписувати, а гроші то вже заплачені. А я ж раніше писав про Хемія, результат його роботи – плачевний міст не відремонтований, люди змушені намотувати десятки кілометрів по об’їзних шляхах. Втім є один плюс – Хемій Володимир став забезпеченим. Учіться, друзі, як потрібно розвивати автомобільні дороги Тернопільщини, — прокоментував Олексій Станько.
Тернополяни
Переглядів: 2377


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: