Головна » 2016 » Травень » 27 » На Тернопільщині чоловік безжально вбив рідних бабусю і діда

На Тернопільщині чоловік безжально вбив рідних бабусю і діда

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1060
Співробітники Монастириського відділу поліції за час служби бачили багато, але подібних випадків у їх практиці ще не було. В ніч на 26 травня на пульт правоохоронців поступив дзвінок. Молодий чоловік, який подзвонив в поліцію був небагатослівним і лишень заявив, що щойно вбив своїх рідних.

В село Гончарівка відразу ж вийхала слідчо-оперативна група. Уся домівка була в крові, а вбивця мирно сидів в своїй кімнаті, чекаючи на прибуття копів. Полісмени з'ясували, що вбивство двох стареньких людей, 1931 та 1933 року, які доводились дідом і бабусею вбивці, сталось в період з першої до третьої години ночі.

31-річний чоловік перерізав шиї своїм рідним, будучи впевненим в тому, що в діда вселилась чорна сила і вона загрожує йому самому. Знаряддям скоєння злочину були невелика сокира та кухонний ніж.

Як стало відомо, вбивця перебуває на обліку в місцевому наркодиспансері та лікується від алкогольної залежності. Також під час проходження служби в війську він був жорстоко побитий і отримав 3 групу інвалідності. Можливо, саме цієї ночі усе це наклалось і стало причиною божевілля та кривавої розправи над родичами.

Працівниками поліції розпочате кримінальне провадження за статтею 115 ККУ — умисне вбивство.
Переглядів: 1060


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: