Головна » 2021 » Травень » 6 » На Тернопільщині на хабарі попався ще один високопосадовець Держпродспоживслужби

На Тернопільщині на хабарі попався ще один високопосадовець Держпродспоживслужби

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1811
Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури викрито начальника одного з відділів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області під час одержання 1000 доларів США неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За версією слідства, до посадовця звернувся житель області з проханням посприяти у видачі дозвільних документів на роботу підприємства з випалювання деревного вугілля. Керівник відділу вимагав 1000 доларів США за «кришування» господарської діяльності підприємства без відповідних дозволів. Під час отримання неправомірної вигоди посадовця затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК, повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Вирішується питання щодо оголошення особі підозри та обрання запобіжного заходу.

Злочин викрито спільно з слідчими третього слідчого відділу ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області.

Нагадаємо, 3 тижні тому на отриманні 8 400 грн неправомірної вигоди викрито начальника управління законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області.


Переглядів: 1811


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: