Головна » 2020 » Серпень » 22 » На Тернопільщині поліцейський їздив на елітному авто з підробленими номерами (фото)

На Тернопільщині поліцейський їздив на елітному авто з підробленими номерами (фото)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 994
Активіст з Тернопільщини Роман Довбенко звинувачує правоохоронця Петро Демборинського у тому, що чоловік їздив на автомобілі з підробленими номерами.

"Вчора у Тернополі знайдено симпатичний, але незаконний Range Rover! Ми знайшли та вилучили підозріле авто, яким керував заступник начальника Управління Стратегічних Розслідувань Тернопільської області! На двох фото один і той же автомобіль! Ним до кінця травня цього року їздив заступник начальника Управління Стратегічних Розслідувань - пан Демборинський. А після моєї реєстрації повідомлення, про можливе кримінальне правопорушення, за кермо даного автомобіля під Монастириським ВП сів пан Петро Демборинський останній раз, після чого Range Rover пропав аж до тепер. На другому фото, яке я зробив вчора, ми вже бачимо номерні знаки другої держави, однак по інших ознаках я упізнав це скандальне авто.

Тернопільська поліція була зовсім безсила, але завдяки спільній співпраці прокуратури Тернопільської області та ДБР (Львів) дане авто вже цієї ночі було арештовано в рамках кримінального провадження. Далі буде...Не пропускайте..., - повідомив Роман Довбенко".

Тернополяни
Переглядів: 994


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: