Головна » 2021 » Листопад » 8 » На Тернопільщині помер чоловік за невідомих обставин: вдова благає про допомогу (Відео)

На Тернопільщині помер чоловік за невідомих обставин: вдова благає про допомогу (Відео)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2196
У Почаєві, що на Кременеччині, за загадкових обставин помер молодий чоловік. Про смерть Степана Ільницького у соцмережі розповіла його дружина Ofelia Boyko. Що повідомили у поліції – далі у матеріалі.

“Я не можу і не хочу вірити, що Стьопи немає! Для нас він назавжди в наших серцях! Я не знаю як пояснити синочку, що сказати, знайти потрібні слова, що татко більше не прийде, не приїде, не побавиться, не скаже, що любить!”

Також вдова поскаржилася на бездіяльність поліції.

“Найгірше те, що його вбили, позбавили дитину батька і перед смертю він відчував страшну біль, біль від того, що йому ніхто не допоміг. Вся його біль була відображена на його лиці! Можливо хтось щось знає, але боїться сказати чи мовчить за інших обставин. Центр міста – хтось щось точно бачив і знає! Поліція хоче все зам’яти, змовчати і закрити справу з тим, що Степан Ільницький в силу свого зросту сам впав і помер від цього! Когось вони добре покривають!!! Можливо я помиляюсь, але я хватаюсь за кожну соломинку! Є в поліції і хороші люди, і не хороші.”

За словами жінки, їй повідомили, що чоловік сам впав на бруківку.

“Але знайшли його на траві, лише в одному кросівку і з ним ще був один хлопець! Як він тоді опинився на траві, якщо впав на бруківці! Чому нічого не взяли на експертизу! А на їхніх фото Степан був один, а не двоє! Чому той хлопець з Будків на прізвище Маляр, якщо він побитий, не звертається в лікарню і мовчить. Не просто так! Можливо він і не винен, але чому мовчати! Можливо він теж потерпілий, а можливо і ні. Людина не може, коли впаде, отримати такі страшні травми як закрита черепно-мозкова травма, проломлені кістки черепа, крововилив, пошкоджений ніс, розсічена брова і весь у синцях.”

Також вона вважає, що поліція не розслідує справу про вбивство і навмисне відтягу час.

“Я хочу знайти того або тих нелюдів, хто відібрав у дитини батька! Я просто хочу знати правду, що сталось тієї трагічної ночі! І чому, якщо поліція знайшла його 3 листопада, день смерті записали 2 листопада! Звідки в них така інформація!?”

Що кажуть у поліції


У поліції Тернопільщини пояснили деталі загибелі 38-річного Степана Ільницького.

В ніч з 2 на 3 листопада було повідомлення на лінію “102”, близько 2-ої години ночі двоє людей гуляли в парку і побачили двоє чоловіків, які лежали. На місце події виїжджала швидка та слідчо-оперативна група – одного із чоловіків вдалося привести до тями, а інший не подавав ознак життя. Медики швидкої на місці констатували смерть, тіло направили в морг для розтину. Судово- медична експертиза встановила, що смерть наступила внаслідок падіння з висоти власного зросту і отримання травм – черепно-мозкова травма, крововилив, інших тілесних ушкоджен не виявлено. Відомості про подію внесені до досудових розслідувань за статтею 115 кримінального кодексу України – нещасний випадок”, – розповів Сергій Крета, речник Нацполіції Тернопільської області.

Зауважимо, що на момент приїзду швидкої та поліції чоловіки, які лежали в парку, перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Степана.

Джерело: Тернополяни
Переглядів: 2196


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: