Головна » 2018 » Травень » 23 » Начальник лісгоспу з Борщівщини забув задекларувати нову машину

Начальник лісгоспу з Борщівщини забув задекларувати нову машину

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1324
За несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни в майновому стані начальника одного з лісопромислових комплексів області притягнуто до адміністративної відповідальності.

Працівниками поліції за погодженням з прокуратурою області складено протокол про вчинення посадовцем адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Встановлено, що керівник комплексу у березні 2017 року придбав автомобіль «KIA Sportage» вартістю 257 087 гривень. Проте, в порушення ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», НАЗК про суттєві зміни в майновому стані ним повідомлено несвоєчасно.

За результатами розгляду протоколу Борщівським районним судом винесено постанову про накладення адміністративного стягнення на посадовця у вигляді штрафу.

Як вдалось дізнатись "Звістці" з власних джерел, до відповідальності притягнуто начальника Озерянського лісопромислового комплексу ДП «Чортківське лісове господарство», якому доведеться сплатити штраф у розмірі 1700 грн.
Переглядів: 1324


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
"Сильний" шраф !  Цей дядько вже не буде робити ніяких антикорупційних дій та вчинків, так його настрашили в суді... Сміємося самі з себе, то тому й таки БАРДАК в державі Україна !!! В Китаї за таке правопорушення - спочатку відрубують одну руку...

Имя *:
Email *:
Код *: