Головна » 2015 » Листопад » 6 » Націоналізація "ПриватБанку" відкладається

Націоналізація "ПриватБанку" відкладається

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 967
Останнім часом інтернетом та ЗМІ ширяться панічні чутки стосовно можливої націоналізації "ПриватБанку", який на сьогоднішній день є самим більшим банком країни. Спочатку хтось говорить про введення в банк тимчасової адміністрації НБУ, згодом появляються чутки стосовно націоналізації фінансової установи.

Усі ці чутки днями вирішив розвіяти перший заступник голови правління "ПриватБанку" Олег Гороховский, який спочатку заявив про потоці брехні і навів кілька наглядних прикладів, зокрема і СМС від невідомих, а згодом привів слова високопоставленого чиновник НБУ Олександра Писарука, який на днях сказав, що "ПриватБанк" є системно важливим для фінансової системи і найбільшим ощадним спеціалізованим банком, обслуговуючим 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів і приділяє особливу увагу всім системним банкам. На даний момент "ПриватБанк" виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі і безперебійно обслуговує клієнтів.

Нагадаємо, що головним акціонерами фінансової установи №1 є українські олігархи Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський. Саме з іменем останього пов'язують пожливі "наїзди" на банк в найближчому майбутньому.
Переглядів: 967


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: