Головна » 2017 » Листопад » 3 » Нардеп Олег Барна дав волю кулакам і відлупцював підприємця?

Нардеп Олег Барна дав волю кулакам і відлупцював підприємця?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2245
Якщо проаналізувати новини, пов’язані з народним депутатом від Тернопільщини Олегом Барною, то більшість з них зводилися до одного – Олега Барну побили. Судячи з усього, депутату це набридло і він вирішив трішки поміняти акценти. Принаймні, сайт Овід повідомив, що минулої неділі Олег Степанович побив Чортківського підприємця Ігоря Мізероту. Конфлікт виник через став у селі Слобідка Джуринська.

Про те, що підприємець планує спускати цей став, Олег Барна кілька днів тому повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. Нібито зі скаргою звернулися жителі цього села. Олег Степанович пообіцяв розпочати власне розслідування і навіть з’ясував, що підприємцю таки дали дозвіл на спуск води.

Але цього нардепові виявилося замало і він відправився закінчувати розслідування безпосередньо на місце події. Там і зустрівся з постраждалим.

Аргументи нардепа проти пониження рівня води у ставі були настільки вагомими, що Ігорю Мізероті довелося звертатися до Чортківської комунальної лікарні. А те, як нардеп переконував його залишити став у спокої, бачили пастухи і рибалки.

Підприємець написав заяву у правоохоронні органи. Але боїться, що нардеп сховається за недоторканістю, повідомляє портал Про.Те.

Ситуація доволі двозначна. Але тут, як у нас кажуть, яке їхало – таке здибало.

Ігор Мізерота 24 червня минулого року взяв у заручники чотирьох жителів Чортківського району. Трьох – відпустив, а одного утримував до приїзду поліції і журналістів. Тоді конфлікт виник через право власності на будівлю.

Переглядів: 2245


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: