Головна » 2017 » Лютий » 4 » Нардеп Олег Барна обматюкав активістів і обізвав жінку курвою?

Нардеп Олег Барна обматюкав активістів і обізвав жінку курвою?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2857
Скандальний депутат Верховної Ради Олег Барна, якого свого часу посадили в зручне депутатське крісло та наділили колосальними повноваженнями мешканці Борщівщини, схоже на те, жити не може без суперечок з активістами та поливання брудом людей, які мають власну позицію.

З манерою спілкування народного обранця деякі мешканці нашого краю знайомі давно, особливо з його емоційними промовами, звинуваченнями в продажності та навіть погрозами. Однак, як би того не хотілось, зупинятись на таких сумнівних "досягненнях" нардеп не збирається, постійно потрапляючи в усе нові та нові історії, які тільки підтверджують нездатність окремих політиків чути людей та адекватно спілкуватись з тими, кого вони називають електоратом.

На цей раз депутат вирішив "прикрасити" свою позицію на рахунок будівництва ГЕСів на Дністрі цілою купою матюків, адресованих людям, які виступають проти знищення ріки та екосистеми нашого краю.

(клікнути, щоб збільшити зображення)










Але навіть доволі екстравагантне спілкування народного депутата з активістом, яке оприлюднив Любко Гора, не стало апофеозом сьогоднішніх відвертостей Олега Барни. Виявляється, візит слуги народу в села Мельнице-Подільської ОТГ був не менш емоційним і непередбачуваним.



Що вже говорити про манеру спілкування кремезного мужчини з тендітною жінкою, дружиною і мамою...

(клікнути, щоб збільшити зображення)






Що ж стосується візиту Олега Барни в Мельницю-Подільську, де відбувалось усе це дійство, то коментуючи питання будівництва ГЕС на Дністрі, народний депутат згодом заявив, що ні влада, ні Київ, ні активісти з Тернополя, чи навіть присутні 50 чол. з Горошови не будуть вирішувати питання будівництва ГЕС, а буде вирішувати вся громада села.

(клікнути, щоб збільшити зображення)




Схоже на те, що Олег Степанович поганенько орієнтується в останніх новинах краю і не відає, що тільки за один день мешканці Горошової зібрали майже тисячу підписів проти будівництва ГЕС.
Переглядів: 2857


Коментарі

0
1 Олександр   [Материал]
Це лице а вірніше морда БПП,він сам продажна курва .

Имя *:
Email *:
Код *: