Головна » 2017 » Вересень » 12 » Нардеп Олег Барна прокоментував "прорив Саакашвілі": Політичне лайно збилося в одну велику гімнисту купу

Нардеп Олег Барна прокоментував "прорив Саакашвілі": Політичне лайно збилося в одну велику гімнисту купу

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1403
Народний депутат Олег Барна у звичній манері прокоментував останні події на західному кордоні нашої країни, які викликали широкий резонанс в суспільстві і поділили українців на тих, хто підтримує дії грузина, і тих, хто вважає його вчинок та кроки "групи підтримки" - небезпечним прецендентом та ганьбою.

"ПОЛІТИЧНА НЕДОЛУГІСТЬ ЧИ ПОЛІТИЧНИЙ НАРЦИСИЗМ, АБО ДЕРЖАВНА ЗРАДА?
Все політичне лайно збилося в одну велику гімнисту купу.
Мені глибоко було насра.и на те, хто правий, а хто ні у позбавленні громадянства, бо це може і мав би встановити тільки суд. Але сам факт замаху на інститут держави, нашої держави і нашу безпеку, паплюження Закону, верховенства права популізмом та акціями обдурених та використаних людей заради задоволення свого его, є не тільки підлим, але і небезпечним та зрадливим.
Міхаїл Саакашвілі просто довів, що політика, точніше його персона в політиці, власні амбіції більше цікавлять його аніж вся Україна, український народ, аніж верховенство українського права і не тільки, що є негідним будь-якого політика у будь-якій державі.
І це стосується тих всіх політиків, депутатів, котрі сприяли перетину кордону таким незаконним чином. Та найбільше мене здивувала і розчарувала пропіарена політизованість свідомого порушення закону тих, хто уособлював раніше себе із безпекою держави, обороною кордонів, боротьбою з корупцією, рівністю всіх перед законом, захистом простого народу тощо. Всі ті, хто кричав із піною в роті про зраду, про узурпацію влади Президентом, про владу олігархів самі поставили себе вище над Законом, злигалися із олігархами та стали клоунами у їх розіграному шапіто. А пояснення окремих політиканів про те, що це незаконне порушення кордону було наслідком нібито протиправних дій влади по позбавленню громадянства нагадує виправдання зрадливої жінки, яка пояснювала свій вчинок тим, що чоловік затримався на роботі. Замість того, щоби розлучитися та зберегти свою честь. Ці борці за Закон і Справедливість самі грубо зґвалтували і Закон, і Справедливість.
І тут питання не в строку покарання чи розміру штрафу. Питання в існуванні фундаментальних засад верховенства права, державності і її недоторканості.

В Україні п’ятою колоною створюється дуже небезпечний прецедент, котрим під виглядом боротьби за права людей, за рівність, справедливість нівелюється закон, здійснюються спроби тиску на владу та створюється анархія:

1. Спершу окремі ділки, розробивши схеми особистого збагачення через фіктивні закордонні фірми, протиправно ввозять в Україну транзитні авто на євро номерах. А пізніше, щоб приховати свою аферу перед людьми та свій обман перед ними, під гаслами дешевих авто для простих людей організовують акції тиску на владу, щоб легалізувати ці авто на преференційних умовах чи без розмитнення та врятувати свої задниці від відповідальності перед обдуреними ними ж людьми;
2. Потім антикорупціонери через акції, брехні, образи лобіюють конкретних осіб на посаду аудитора НАБУ, домагаються вибіркового заповнення е-декларацій та звільнення від декларування тих, хто називає себе антикорупційною совістю нації, грандоїдів та інших, що впливають на формування державних структур;
3. Задля суспільної дестабілізації ці псевдо патріоти доводять верховенство демократії до вседозволеності, анархії, а свободу слова перетворюють у популізм і брехню.Так і руйнується державність, країна, яка перебуває у стані війни.
Якщо патріот не поважає державний кордон, то чи він є насправді патріотом своєї, нашої землі?!", - написав Олег Барна.



Переглядів: 1403


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: