Головна » 2016 » Грудень » 4 » Нардеп Олег Барна жорстко «проїхався» по борщівських політиках

Нардеп Олег Барна жорстко «проїхався» по борщівських політиках

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 2156
Народний депутат Олег Барна, який невблаганно критикує усіх своїх конкурентів, розуміючи, що до дня виборів в Борщеві залишився тільки якийсь тиждень, в перервах між рекламою кандидата від "Блоку Петра Порошенка" Віктора Голобця та роздумами на тему, які підлі і нікчемні його політичні опоненти, вирішив видати своїй Facebook-аудиторії чергову порцію самої чесної і правдивої інформації.

Спочатку він звинуватив ненависних йому "Батьківщину" та "Свободу" в бажанні йти на вибори, потім назвав партійців Юлії Володимирівни злодіями, які хочуть стати депутатами, щоб знову розкрадати бюджетні кошти, майно та землі, а в кінці ще й попередив, що "Самопоміч" в майбутньому закине наше прекрасне містечко купами львівського сміття від свого "європейського мера" Садового.

Складається враження, що в гонитві за омріяними голосами виборців, які давно почали втрачати симпатію до партії президента, народний депутат готовий накинутись на будь-кого, забуваючи і ніколи не акцентуючи увагу на тому, що негідників вистачає і серед його однопартійців та підлеглих на теренах Борщівщини.

"Батькивщина" і "Свобода" проти децентралізації, але її зомботролі місцевого гатунку пруть на вибори в об'єднанні громади як танки на Берлін. "Батьківщина" взагалі проти влади, в опозиції до неї, то як вони думають допомагати громадам? Хіба що собі, дерибанячи бюджетні кошти, майно та землі, як робили до цього, зокрема в Борщеві. "Самопоміч" допоможе хіба, що придбати до міста та "подарувати" .... купу львівського сміття від свого "європейського мера". "Самопоміч" та "Батьківщина" виключно за партійну систему виборів, за котрою ховається відповідальність депутатів перед виборцями. Але ж люди в селах мого округу ВИМАГАЮТЬ МАЖОРИТАРКУ, хочуть бачити конкретного свого депутата. І взагалі, як в Борщеві, то обраний вторік мер від "Батьківщини" складає через півроку свої повноваження за нібито станом здоров'я, то тепер вже "поправив" його і знову балотується. За свого лідера Тимошенко готові всіх рвати, за антидержавні її та Савченко заклики мовчать, ходять по селах та брешуть, що всі злодії окрім них, а вони все те зробили, їх заслуга, що привели до району 38млн. грн. по фонду регіонального розвитку, соцеконом розвитку та фінансування інфраструктури утворених громад. Плитка чи костка біля 1000грн. за 1м.кв. перед лікарнею -це точно їх "заслуга",- написав Олег Степанович.




Переглядів: 2156


Коментарі

0
1 БПП   [Материал]
Нехай краще розкаже, як 38 гривень хоче, купити волонтерів та учасників Ато, майже як Юда продав Ісуса за 30 срібняків . Встид і позор тобі

Имя *:
Email *:
Код *: