Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Нардеп від Борщівщини Олег Барна назвав візовий режим з Росією "великою дурнею"

Нардеп від Борщівщини Олег Барна назвав візовий режим з Росією "великою дурнею"

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1145
Часто такий радикальний в своїх поглядах та висловлюваннях депутат від Борщівщини Олег Барна, який свого часу закликав з трибуни Верховної Ради офіційно визнати президента Росії Володимира Путіна "Ху*лом", несподівано змінив риторику і ставлення до країни-агресора, яка пролила ріки української крові і продовжує засилати сюди своїх найманців та вбивць.

На власній сторінці в соціальних мережах він різко висловився проти введення віз з Росією, назвавши таку затію не просто дурнею, а "великою дурнею", яка ще й загрожує незалежності України. Трішки дивно, адже нашій незалежності загрожує не стільки візовий режим з Росією, а , швидше за все, саме її існування, продажність вітчизняних політиків і небажання приймати уже давно необхідні рішення.

Деякі читачі, які ознайомились з опусом політика, відразу ж поцікавились, в чому саме дурість такого рішення, на що Олег Барна скромно так, майже загадково, запитав читачів, чи вони вірять йому...





Переглядів: 1145


Коментарі

0
1 Почесна мешканка с.Шупарка   [Материал]
Передвиборча обіцянка депутата обласної ради чи його першоквітневий жарт?

Перед виборами більшість кандидатів у депутати намагаються задобрити своїх виборців обіцянками. Зазвичай цією обіцянкою кандидат має вирішити чи не найскладніше та найболючіше питання виборців. Напевне в наш час найпроблемнішим питанням населених пунктів є стан доріг . Цією обіцянкою кандидати у депутати до обласної ради заманювали виборців і на Борщівщині.
Велике село Шупарка на Борщівщині кількістю у 1499 виборців мали віддати свої голоси взамін на капітальний ремонт дороги за кандидата у депутати в обласну раду від провладної партії Іванишина В.В. Мешканці свою обіцянку виконали. 1 квітня 2016 року, як і передвиборами вже обласний депутат обіцяв шупарчанам дорогу . Про те 03 жовтня 2016 року делегація с. Шупарка на чолі з депутатом районної ради Мороз Р.М. провели зустріч з головою Борщівської РДА з даного питання, яка чомусь зіслалась, що вирішення даного питання залежить від депутата обласної ради Іванишина В.В. Зауважу, що головним розпорядником коштів є районна державна адміністрація. Якщо питати думку в обласного депутата, то потрібно було запитати думку інших трьох депутатів від Борщівщини (Коцимира С.В., Ратушняка А.М. Овчарука В.В) Після чого було домовлено про проведення сільського віче у с. Шупарка. На якім було і багато критичних запитань до сільського голови Якимівської М.А.Наприклад, у селі відсутній дитячий сад, а дошкільнят у селі налічується 86 дітей. На віче присутність Іванишина В.В. виявилась його передвиборчою першоквітневою обіцянкою та оправданням перед жителями села. Оскільки, обіцянка не була виконана, то він ще хотів долучитися до рішення про початок ремонтних доріг не з Шупарки, а з с. Констанція, яка за бажанням Іванишина В.В. мала б увійти в Більче-Золотецьку громаду. Початок робіт з Шупарки обласному депутату не вигідна, оскільки відсутня межа, яка дала б право с. Шупарці увійти в Більче-Золотецьку громаду.
Необхідно визнати позицію депутата Борщівської районної радиМороз Р.М. та голови Кобилянського І.І., які віднеслися з розумінням та прислухалися до проблемних питань жителів села.
Розглядалося питання використання коштів платників податків у вигляді державної субвенції на капітальний ремонт школи (заміну вікон), які керівництво Борщівської райдержадміністрації та депутат Верховної ради Барна О.С. хочуть показати , як їх подарунок для жителів краю. Та не факт, що до кінця цього року районне керівництво закінчить бумажну волокніту, щоб використати ці кошти. Та чи будуть шукати винних, так, як на одній із сесій голова райдержадміністрації ЮЗЬКІВ Л.В. сказала, що персонально проконтролює щоб ці кошти встигли належним чином використати.?
Однак на даний час залишається питання відкритим, чи буде у селі Шупарка на Борщівщині дорога?...

Имя *:
Email *:
Код *: