Головна » 2018 » Грудень » 7 » Нардеп від Борщівщини Олег Барна знову зганьбився на всю країну, влаштувавши бійку в прямому ефірі

Нардеп від Борщівщини Олег Барна знову зганьбився на всю країну, влаштувавши бійку в прямому ефірі

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2302
Народний депутат Олег Барна, який від початку каденції цієї Верховної Ради не перестає потрапляти у різного роду скандали, схоже, не здатен аналізувати свої вчинки і не розуміє, що основна функція народного депутата полягає в захисті інтересів своїх виборців та законотворчій діяльності.

Натомість він періодично влаштовує бійки зі своїми колегами, словесні перепалки з активістами та мітингувальниками, матюкає журналістів, котрі викривають його у отримані грошей за голосування, виступає зі скандальними заявами та кнопкодавить в стінах парламенту.

Черговою витівкою нардепа стала бійка в ефірі каналу "Рада", яку Олег Барна влаштував після того, як у нього закінчились аргументи під час дискусії з іншим народним обранцем - "свободівцем" Юрієм Левченком.

Коли опонент Олега Степановича вказав йому на низький рівень культури спілкування та зауважив, що нічого дивного в цьому немає, адже на інше не здатна людина, яка "п'яною врізається в трамвай в Києві", представник Борщівщини у ВР кинувся на свого візаві з кулаками та втік зі студії каналу.

Пройшовши у Верховну Раду зокрема і за підтримки виборців з Борщівщини, народний депутат, схоже на те, не розуміє, що подібними витівками тільки ганьбить наш край, хоча міг би прославляти його конче необхідними для країни та звичайних людей законопроектами.



Переглядів: 2302


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: