Головна » 2019 » Серпень » 28 » Нардеп від Борщівщини Володимир Гевко отримає "жирну" посаду в Верховній Раді

Нардеп від Борщівщини Володимир Гевко отримає "жирну" посаду в Верховній Раді

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2191
Епопея з розподілом посад в комітетах Верховної Ради добігає до логічного завершення і в ЗМІ з'явилась цікава про посади, які отримають народні обранці від Тернопільщини. Примітно, що одну з "жирних" вакансій вирішили віддати народному депутату від Борщівського району - "слузі народу" Володимиру Гевку.

Так от, нардеп, який став лідером електоральних симпатій в 167 виборчому окрузі (Борщівський, Чортківський та Заліщицький райони), ймовірніше за все, стане заступником голови найважливішого комітету Ради – бюджетного. Саме члени цього комітету мають вирішальний вплив на розподіл бюджетних коштів та розгляд основних фінансових законів, за якими живе країна.

Хочеться нагадати, що Володимир Гевко є рідним братом відомого гумориста та близького друга Володимира Зеленського Віктора Гевка. Свого часу він робив спроби потрапити до обласного парламенту за списками партії Петра Порошенка, але не отримав необхідної підтримки у виборців. Однак зі "Слугою народу" Володимиру Гевку пощастило значно більше і тепер він один з тих, хто реально вирішуватиме долю країни.

Переглядів: 2191


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: