Головна » 2016 » Вересень » 14 » Нардепа Олега Барну звинуватили в піарі на крові загиблих борщівчан

Нардепа Олега Барну звинуватили в піарі на крові загиблих борщівчан

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1297
Останнім часом народний депутат від Борщівського, Заліщицького та Чортківського районів Олег Барна значно активізувався і робить усе, щоб громада його округу бачила в ньому надійного захисника їхніх прав і свобод, чудового господарника та справжнього патріота, який ледь не народився у вишиванці.

Поруч з ним завжди фотографи та його помічники, які підтримують шефа у всіх починаннях. Здавалося б, нічого поганого в цьому немає, якби в деяких речах не було реального "перегинання палиці".

Зокрема, напередодні 25-ї річниці Незалежності України на в'їзді в Борщів появився рекламний щит з зображенням чотирьох загиблих вояків з Борщівського району. Він точно б не викликав негативу, якби не той факт, що під фотографіями загиблих героїв красувалися слова поваги від народного депутата Барни.

І от ця історія отримала продовження. Виявляється, ні батьки загиблих вояків, ні їхні вдови навіть не здогадувалися про такій ініціативі народного обранця, який ні сам, ні своїх помічників, яких в Борщеві є аж двоє, не змусив поцікавитись у нещасних рідних, чи хочуть вони, щоб світлини хлопців появились на білбордах.

Реакція матерів була очікуваною, вони впевнені, що це звичайнісіньке заробляння політичних балів. Адже, як вони стверджують, до цього жодної підтримки та допомоги зі сторони Олега Барни не було.







Переглядів: 1297


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: