Головна » 2019 » Серпень » 21 » Нардепа від Борщівщини звинувачують в захопленні державної влади та зловживанні службовим становищем?

Нардепа від Борщівщини звинувачують в захопленні державної влади та зловживанні службовим становищем?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2055
Поки що діючого народного депутата Олега Барну, працювати якому у стінах Верховної Ради залишились лічені дні, викликали на допит у Державне бюро розслідувань.

"Завтра викликають на допит у Державне бюро розслідувань слідчий О.Осєтрова. Цікаво, навіть не догадуюся, але таки їду у Київ із Чортківського залізничного вокзалу хоча квитків і немає. Згодом розкажу про які державні злочини щодо повалення конституційного ладу і силової зміни влади, зловживання нею мене допитували і по яких кримінальних справах. В одному можете бути впевнені, друзі: мені не має чого соромитися і вам не буде соромно за мене, якщо ви повідкидаєте брехні та пасквілі жовторотів неукраїнських олігархів та прокремлівських шавок, котрим я добре насолив, захищаючи інтереси країни, простих людей, нашу землю та сприяючи відродженню армії. "Дякую" ЗЕбілам за зраду країни.",- написав на власній сторінці Олег Барна.

Переглядів: 2055


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: