Головна » 2015 » Листопад » 13 » Насвай ламає усе більше дитячих доль краю

Насвай ламає усе більше дитячих доль краю

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 882
Якщо хтось думає, що насвай абсолютно нешкідливий і не викликає залежності, то він дуже і дуже сильно помиляється. А ті, хто стверджує, що жувальний тютюн не може становити загрози, - брехуни і негідники.

Тим більше, що насвай містить не тільки тютюн, а й цілий ряд домішків, які становлять небезпеку, призводять до звикання і дуже негативно впливають на стан здоров'я. Також на поширення наркотиків впливає і доступність компонентів, з яких можна приготувати насвай. А це, зокрема, сам тютюн, різного роду пcихoтpoпнi peчoвини, гaшeнe вaпнo, клeй, а також курячий послід.

Більше за все лякає той факт, що вживати цей наркотик починають діти у дуже раньому віці, 12-13 років, що вкрай негативно впливає на формування дитячої психіки і може привести до цілого ряду важких недуг.

Науковці стверджують, що більше 80% випадків онкологічних захворювань ротової порожними пов'язані саме з вживанням цього наркотику. Також існують данні, що більша частина тих, хто спробував насвай, невдовзі починають вживати сильнодіючі наркотики.
Переглядів: 882


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: