Головна » 2020 » Серпень » 7 » Не "червоний" Тернопіль: Надал та тернополяни досягли бажаного

Не "червоний" Тернопіль: Надал та тернополяни досягли бажаного

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1110
Очільник Тернополя Сергій Надал, який відкрито виступив проти бажання центральної влади ввести в обласному центрі максимальні карантинні обмеження, сьогодні зумів довести, що Київ повинен дослухатись до влади на місцевому рівні, а тернополяни заслуговують на те, щоб чиїсь помилки не мали катастрофічного впливу на їх життя та діяльність.

Епопея із запровадженням червоного епідемічного рівня, схоже, для Тернополя завершилась.

"ТЕРНОПОЛЯНИ ДОСЯГЛИ СВОГО!
УРЯД ЗНЯВ ПОСИЛЕНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ З МІСТА

Сьогодні на засіданні Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій Тернопіль перевели із «червоного рівня» епідемічної небезпеки до «жовтого рівня» з 8 серпня. Хоча по всіх показниках ми відповідаємо зеленому рівню безпеки. Тому дії Уряду мені незрозумілі. Немає стабільності і системності в їхній роботі.
Хвороба не минула і ми маємо дотримуватися протиепідемічних заходів. З 8 серпня мали б відновитися зупинки потягів далекого сполучення на станції «Тернопіль». Чекаємо цього рішення від «Укрзалізниці».

Шкода, що деякі урядовці не мають сміливості визнати свої помилки по відношенню до українського народу. Я сподіваюся, що тепер Кабмін йтиме на діалог з місцевою владою не лише тоді, коли виникає хвиля обурення, а щоразу коли приймає життєво важливі для міст і країни в цілому рішення. Це не стосується лише карантинних норм. Це стосується планування і впровадження нових реформ. Потрібно слухати свій народ. Слухати, чути і виконувати. Бо влада це і є народ.

Ситуація з коронавірусом у всьому світі складна. Тернопіль також незабаром може перевищити реальні показники захворюваності і ми реально будемо приймати складні для міста рішення, порадившись з містянами. І в часи великих бід, і в часи небезпек завдання міських рад - захищати своїх містян як від природніх катастроф, так і чиновницького свавілля.",- написав на власній сторінці міський голова Тернополя Сергій Надал.
Переглядів: 1110


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: