Головна » 2020 » Березень » 14 » "Не лазьте без потреби по вулицях": борщівські медики закликають дотримуватись правил, щоб запобігти поширенню коронавірусу

"Не лазьте без потреби по вулицях": борщівські медики закликають дотримуватись правил, щоб запобігти поширенню коронавірусу

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 4924
"Увага!

Керівництво Борщівської підстанції швидкої допомоги просить громадян Борщівського району дотримуватися загальних правил ,щоб запобігти масовому захворюванню на коронавірус!

1) Якщо у вас підвищена температура тіла,то нівякому разі не ходіть вулицями міста чи села,наражаючи на небезпеку інших.

2) В телефонному режимі спілкуйтеся з сімейним лікарем, пам'ятайте, що лікар має крім вас ще 2000 пацієнтів, майте повагу до праці лікарів, якщо медик захворіє, то вас небуде кому лікувати і ніяка гаряча лінія вам не поможе.

3) У вашій аптечці мають бути ліки першої необхідності.

4) Правила особистої гігієни ніхто не відміняв.

5) Якщо в школах карантин, чому ваші діти з кашлем і соплями бігають по вулицях міста, сидять в кафе, ходять по магазинах... Для чого це все?

6) Зрозумійте, що краще попередити недугу, ніж вилікувати.

7) Пам'ятайте, що швидка допомога, це не поліклініка на колесах. У нас немає медикаментів на продаж, ми не лікуємо вірусні інфекції, ми не призначаємо лікування в дома, ми не маємо рентген апаратів в машині, і УЗД також немає, аналізів ми не робимо!!!
Ми виїзжаємо на ГОСТРІ стани, а саме: інсульт, інфаркт, пологи, ДТП, вогнепальні і ножові поранення, але аж ніяк не на температуру!!!

Пам'ятайте, що викликаючи швидку на сопельки, ми до вас могли бути на виклику в хворого з туберкульозом, або навіть мимоволі з тим самим коронавірусом.

Українці, перечекайте в дома ту епідемію, не лазьте без потреби по вулицях, бережіть своє здоров'я!!!", - звернулась співробітниця Борщівської підстанції ЕШМД Люда Андрушків у своєму дописі до усіх мешканців Борщівського району.
Переглядів: 4924


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: