Головна » 2021 » Листопад » 15 » Не вдягла маску та здурила суд: в Борщеві продавчиню оштрафували на 17 тисяч гривень

Не вдягла маску та здурила суд: в Борщеві продавчиню оштрафували на 17 тисяч гривень

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3332
У м. Борщів Тернопільської області суд на 17 тис. грн оштрафував підприємницю за те, що вона обслуговувала покупця без маски.

Про це йдеться у рішенні Борщівського районного суду.

За даними поліції, жінка 23 жовтня у магазині продавала без захисної маски. Проте підозрювана вини не визнала, при цьому пояснила, що дійсно була у магазині, а оскільки покупців не було, вона була без маски. Біля 12 год до магазину забіг її сусід, попросив продати цигарки. Одразу ж після нього в магазин зайшли працівники поліції, тому маску не встигла одягнути, бо на той момент вживала ліки, про що зазначила у своїх поясненнях, внесених до протоколу.

Те, які жінка торгує без маски показали і камери спостереження, встановлені в магазині. Там видно, що вона збрехала суду про ліки.

Також на момент реалізації йому тютюнових виробів була без захисної маски, таку одягла тільки після появи працівників поліції. На зауваження останніх щодо порушення карантинних правил просила факт порушення не фіксувати, при цьому, посилаючись на рішення суду щодо закриття відносно неї аналогічного провадження в минулому. Також жінка заявила, що зетелефонує в Тернопіль і її все одно не покарають.

Аналогічний злочин жінка вчиняла 15 серпня 2020 року, проте тоді вона отримала лише попередження. На цей раз суд оштрафував її на 17 тис. грн. Також жінка сплатити 454 грн судового збору.

ТП
Переглядів: 3332


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: