Головна » 2020 » Серпень » 28 » Небайдужих мешканців Тернопілля просять врятувати життя молодого батька: не допомагають навіть знеболюючі, а гроші на лікування закінчились

Небайдужих мешканців Тернопілля просять врятувати життя молодого батька: не допомагають навіть знеболюючі, а гроші на лікування закінчились

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1224
Тернополян просять матеріально та молитвою підтримати Володимира Петріва з Монастирищини, у якого виявили злоякісну пухлину. Вдома його з неерпінням чекають двоє маленьких діточок, але організм, що пройшов вже безліч хіміотерапій, знесилений.


Зараз рідні та друзі через соцмережі закликають небайдужих пожертвувати гроші для лікування чоловіка. Адже їх у сім’ї не залишилось зовсім. Втім, рідні у розпачі — кажуть, що ситуація критична — не допомагають навіть сильні знеболюючі, які колять по 8 разів у день — він їх практичн не відчуває, натомість терпить страшні болі. Чоловік проходить таблеткову хімію, після якої на нього знову чекає МРТ.

Лікарі вже після першої "хімії" припускали, що довго Володимир не житиме... Але їх пройдено вже 9. Та ситуація складна тим, що пухлина зачіпає важливу судину в його ШКТ, тому поки що неоперабельна, бо є великий ризик крововтрати на операційному столі. Тому далі продовжують хімію, і є динаміка.

За словами рідних, за час лікування Володя з 78 кілограм схуд до 54. Почалась проблема з зубами. Вони кришаться. Часто мучать нестерпні болі... Це виснажлива боротьба, але він не здається...

«Просимо **щирої спільної молитви** і **матеріальної допомоги** для Володі Петріва... ***Номер карти 5168742724964543*** (на імя двоюр. брата Oleh Chemniy). Просимо разом подумки, щоб біль і хвороба відступила...», — пише у спільноті «Монастириська - моє місто» Svitlana Drozd.

Давайте разом підтримаємо нашого земляка, адже він так сильно тримається за життя, адже йому ще так багато потрібно встигнути. Важлива кожна гривня, адже на терезах — людське життя.
Переглядів: 1224


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: