Головна » 2020 » Лютий » 25 » Невже борщівські політики дурять своїх виборців?

Невже борщівські політики дурять своїх виборців?

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2497
За останні кілька місяців лишень лінивий не звинуватив представників влади у всіх смертних гріхах. Особливо це стосується лідерів політичних симпатій Борщівщини, серед яких і прихильники та вірні адепти Юлії Тимошенко. Щойно Володимир Зеленський та його придворна камарілія у стінах Верховної ради вирішила розпродати українську землю, що в час війни з Росією виглядає дуже дивно і навіть підозріло, як лідери місцевої "Батьківщини" взялись поливати брудом своїх політичних опонентів.

На перший погляд нічого дивного в цьому не може бути, адже Юлія Тимошенко зі своїми поплічниками з усіх телевізійних екранів звинувачують "слуг народу" в намаганні продати українську землю за безцінь, віддати її іноземним кредиторам за жалюгідні гроші. Більше того, очільник місцевої партійної організації Орест Ярема навіть публічно, а точніше буде сказати - принизливо висловився у бік народного депутата від Борщівщини Володимира Гевка, коли вирішив оголосити в розшук нардепа, щоб прояснити його позицію стосовно закону про продаж землі.

"Розшукується народний депутат по167 округу п. Гевко щоб пояснив свою позицію що до закону продажі землі",- написав Орест Ярема на власній сторінці


Зрозуміла річ, що Володимир Гевко, як депутат від "Слуги народу", який послідовно відстоює політику Володимира Зеленського, буде підтримувати усі рішення президента. Включаючи і закон про землю.

Намагаючись зайняти нішу опозиціонера та борця за інтереси селян, лідер місцевої "Батьківщини" всіляко використовує малопопулярні кроки діючої влади. Про це свідчить і стрічка його власної сторінки в соціальній мережі Фейсбук, де він виступає категорично проти відкриття ринку землі.




Єдине з чим він трішки помилився, так це зі своїми підлеглими і однопартійцями в стінах Борщівської міської ради. На одній із недавніх сесій, коли депутатам було запропоновано проголосувати за звернення до Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради щодо продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, сталась дивовижна річ, коли жоден із депутатів від "Батьківщини" не проголосував за це звернення. Більше того, єдиним, хто висловився категорично проти звернення за продовження мораторію, став відомий фермер та землевласник, а за сумісництвом і близький друг Ореста Яреми - Роман Сельський.


Зрозуміло, що звичайним людям з мізерними статками не вистачить заощаджень для того, щоб придбати 1-2 гектари землі. А от людям, у яких є мільйони гривень, дорогі автівки та політичні покровителі дуже сильно хочеться, щоб нарешті дозволили купляти землю. Адже маючи своїх людей у владних кабінетах Борщівської міської ради, а ще купу готівки, можна скупити не одну сотню омріяних гектарів.

В цей самий час можна без особливих зусиль піаритись на політичних конкурентах, розповідаючи оточуючим, що ми з народом і за народ, чим успішно і займається Орест Ярема та його товариші по політичній партії. Проголосувавши за звернення до Верховної Ради, лідери борщівської "Батьківщини" могли б вчерговий раз довести уже згадуваному народному обранцю від "Слуги народу", що його виборці проти продажу землі і не потрібно було б "подавати його в розшук".

Завтра, 26 лютого, Володимир Гевко буде в Борщеві, але, схоже на те, що у питаннях продажу української землі у них з Орестом Яремою та Романом Сельським погляди співпадають. Але чи співпадають вони з поглядами самої Юлії Тимошенко та керівника обласної "Батьківщини" Василя Деревляного, якого нещодавно переобрали головою тернопільської парторганізації? І чи варто обманювати людей заради політичних дивідендів?
Переглядів: 2497


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: