Головна » 2018 » Січень » 15 » Незабутня феєрія в Усті та Горошовій

Незабутня феєрія в Усті та Горошовій

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2223
Де ще в Україні можна побачити арабських шейхів на білосніжній яхті, які смажать шашлик, 50-річних випускниць-школярок, звабливих поліціянток, здоровеного хлопа в весільній сукні та 9-метровий лімузин? Ну, звісна річ, усе це можливе тільки на Борщівщині, яка кожного року гостинно приймає сотні та тисячі шукачів чогось цікавого та вражаючого.

Щорічний фестиваль пройшов у ніч з 13 на 14 січня у селах Устя та Горошова, де уже звично зібралось море народу, щоб зустріти Старий Новий рік у компанії казкових персонажів, героїв легенд та народних переказів, історичних постатей та головного персонажа усього цього феноменального дійства - Маланки.

Виступи талановитих мешканців Горошови та Устя не могли залишити байдужими гостей, які завітали на Свято Маланки, щоб стати свідками та навіть учасниками театралізованого фестивалю, котрий з кожним роком стає усе цікавішим. І нехай дорогою вас кілька разів зупинять на "блок-пості" тутешні герої, з якими доведеться "домовлятись", повірте, воно того варте.







Переглядів: 2223


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: