Головна » 2019 » Лютий » 7 » Ні пройти, ні проїхати: влада Борщева навмисне затягує з ремонтом багатостраждальної дороги?

Ні пройти, ні проїхати: влада Борщева навмисне затягує з ремонтом багатостраждальної дороги?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2215
Нонконформізм значної частини депутатського корпусу та активістів, яким набридло миритись з гегемонією місцевої парторганізації "Батьківщини", схоже, може вилитись у нові проблеми для влади Борщева.

Імітуючи бурхливу діяльність, яка проявляється у яскравих фотосетах та сухих звітах на офіційному сайті міської ради, керівники громади забувають, що вони в першу чергу найняті людьми менеджери, які повинні забезпечувати ефективне використання бюджетних коштів та якість у всіх сферах життєдіяльності борщів'ян та мешканців громади.

Бо як інакше можна пояснити той факт, що уже який рік влада не здатна вирішити питання ремонту дороги по вулиці С.Петлюри. Кожного року на її ремонт виділяють кошти, але якісного дорожнього покриття тут як не було, так і немає.

Шокуючі фото бездоріжжя опублікувала на власній сторінці депутат міської ради Мирослава Галяс. Світлини промовисто вказують на бездіяльність чиновників, які за словами депутата, навмисне затягують капітальний ремонт вулиці.

Чи зможуть нарешті очільники комунальних установ та міської ради, які є яскравими представниками партії "Батьківщина" і вірними підлеглими її незмінного лідера Ореста Яреми, взяти на себе відповідальність за катастрофічний стан доріг в нашому місті? І чи вистачить нарешті сміливості людям, які позиціонують себе державниками та господарниками, визнати, що в громаді, бюджет якої більше 110 мільйонів гривень, за цей час не реалізовано жодного масштабного проекту?



Переглядів: 2215


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: