Головна » 2017 » Серпень » 4 » Нова пожежна станція почала діяти на Борщівщині

Нова пожежна станція почала діяти на Борщівщині

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1512
3 серпня в селі Озеряни Борщівського району урочисто заступила на чергування новостворена місцева пожежна команда. Цей підрозділ обслуговуватиме 5 населених пунктів Озерянської об’єднаної територіальної громади, де загалом проживає 2640 мешканців.

Заходи з нагоди відкриття МПК зібрали чимало гостей. На урочистості завітали керівництво області та району, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, представники органів місцевого самоврядування, священнослужителі та мешканці Озерянської об’єднаної територіальної громади.

На Борщівщині це вже четверта діюча місцева пожежна команда, повідомляють в ДСНС області. Вона фінансуватиметься з місцевого бюджету. Особовий склад наразі сформовано з трьох чоловік, які виявили бажання стати на сторожі безпеки у своєму та сусідніх селах. Приміщення сільським вогнеборцям надала місцева громада. Підрозділ забезпечено всім необхідним для виконання завдань за призначенням. Зокрема, від органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Управління ДСНС України у Тернопільській області вогнеборці отримали бойовий одяг, каски, мотопомпу, бензопилу та пожежний автомобіль.

Після офіційного відкриття за християнським звичаєм, було проведено обряд освячення приміщення, пожежної техніки та самих рятувальників, аби тут завжди панував мир і злагода, а пожежі на інші негаразди оминали стороною.







Переглядів: 1512


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: