Головна » 2017 » Січень » 1 » Новообрані борщівські депутати свідомо затягують з реєстрацією?

Новообрані борщівські депутати свідомо затягують з реєстрацією?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 1864
11 грудня відбулись довгоочікувані вибори до новоствореної Борщівської громади і місцеві люди видихнули з полегшенням, сподіваючись, що тепер постійні скандали залишаться в минулому, а попереду буде тільки кропітка і щоденна праця заради добробуту громади і людей.

Тільки реальність виявилась трішки іншою, адже для деяких політиків місцевого розливу питання господарські відходять на задній план, коли потрібно боротись за власні інтереси та політичні бонуси. Яскравим підтвердженням цього стає затягування деяких народних обранців з реєстрацією депутатами, що в свою чергу унеможливлює якнайшвидше проведення першої сесії Борщівської міської ради і прийняття бюджету громади.

Доволі цікаво, що вставляти палиці в колеса намагаються все ті самі депутати і представники політичних партій, які в минулому році доклали максимум зусиль, щоб тодішній мер Роман Сельський пішов у відставку. Серед новоспечених заколотників, які, швидше за все, зроблять усе можливе, щоб завалити роботу нової ради, опинились депутати "Радикальної партії Ляшка", "Блоку Петра Порошенка", "Народного контролю", "УКРОПу" та "Демократичного альянсу", який з красивими гаслами йшов на ці вибори, але в перші ж дні депутати якого продемонстрували, що вибори і реальна політика - кардинально протилежні речі.

Ми поспілкувались з представником Борщівської виборчої комісії і дізнались, що у обраних 11 грудня депутатів, згідно з чинним законодавством, є ще час до 11 січня, щоб подати свої заяви.

Однак, якщо провести паралелі між виборами до Борщівської та до Більче-Золотецької громади, то виникає якесь незрозуміле відчуття абсурдності. Виявляється, депутати Більче-Золотецької громади, яких обрали на тиждень пізніше, ніж їхніх борщівських колег, уже встигли не тільки стати повноправними депутатами, а й провели першу сесію та прийняли такий необхідний бюджет. В Борщеві з цим чомусь не поспішають...

Та й хіба не може здаватись дивною позиція людей, які так рвались до влади, агітували за себе і всіляко вихвалялись своїми здобутками і позитивними сторонами перед виборцями, щоб уже кілька тижнів тягнути з реєстрацією?!

Переглядів: 1864


Коментарі

0
7 Людина   [Материал]
Якщо немає ніяких проблем, то чому депутати не реєструються. Адже бютівці в крісла сядуть чи пізніше, чи скоріше, тому. що їх вибрали люди. Я думаю, що " пани " депутати, які не реєструються, добре знають, що таке бюджет і для чого!!! І вони на те і обрані, щоб розпоряджатись бюджетом. І будь-ласка нехай і контролюють куди він буде діватись. Не забувайте, що це вже не тбюджет міста, а громади, і повірте, що його будуть контролювати і старости, і люди, які хочуть чогось доброго для своїх сіл і міста.

З 1 січня не можуть в нормальному режимі працювати садочки, бо не завезені продукти, через те, що не знають звідки будуть фінансуватись. І таких питань зараз на початку року виникає багато.

Ви знаєте, дуже сумно дивитись на це все. Панове депутати, що Ви обрані для того, щоб працювати для покращення життя народу, а не для Ваших ІГОР. Бо ці ігри людям набридли. Дай Бог, щоб ви в повсякденному житті і на роботі дотримувались так закону, як сьогодні щодо реєстрації.

І зрозумійте, що ви залишитись і надалі жити в м. Бощеві і зараз, і після закінчення вашої каденції. Будьте добрі, працюйте для народу.

0
6 Ім'я   [Материал]
Та немає ніяких проблем, просто бютівці спішать сісти в крісла, щоб відбити гроші, зя які купили голоси виборців по церквах, продуктовими наборами та інше. От і верещать. Люди будьте пильні, бо бюджет їх цікавить лише з цією ціллю.

0
5 Прохожий   [Материал]
Як почув, які посади вони вимагають для себе та далеких від громади людей і ставлять безглузді вимоги, то виникає питання чи потрібен їм там Кобилянський?

0
4 Тарас   [Материал]
А незареєстрованим депутатам напевне трактують закон по своєму Козій Я.В.та Пасічник У.І.?

0
3 Виборець   [Материал]
А лисий запереживав,бо знов його звинуватять ,що через него медики та освітяни лишуться в січні без зарплати. Що вміють,то вміють кози крутити людьми.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: