Головна » 2020 » Лютий » 11 » Новопризначений голова Тернопільської ОДА отримав сувору догану від Зеленського

Новопризначений голова Тернопільської ОДА отримав сувору догану від Зеленського

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1674
Сьогодні глава держави Володимир Зеленський не лише звільнив з посади голову Офісу президента та призначив нового, але й дав сувору догану новопризначеному голові Тернопільської облдержадміністрації Ігорю Сопелю.

Про це стало відомо журналістам сайту "Тернополяни" з власних джерел. Ймовірно, це пов'язано із бездіяльністю нового очільника області протягом 100 днів його роботи на займаній посаді.

За цей час не зроблено фактично нічого: старі кадри залишилися на своїх посадах, не проводяться розслідування резонансних справ щодо розкрадань попередньої влади. Помічаємо лише те, як новий очільник ОДА використовує чужі досягнення у якості піар-компанії.

Йдеться про вручення ключів від автомобілів, придбаних для потреб амбулаторій області, а також квартир учасникам АТО/ООС. Як ми писали раніше, вони були виділені за програмами уряду Гройсмана.

Нагадаємо, що 31 жовтня Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації.

Тернополяни
Переглядів: 1674


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: