Головна » 2016 » Квітень » 21 » Обережно-кишкові інфекції!

Обережно-кишкові інфекції!

20.04.2024
Автор: Svetlana
Коментарі: 0
Переглядів: 891
Невтішні новини: Державна санітарно-епідеміологічна служба зафіксувала 5 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію.
Збудники кишкових інфекцій передаються харчовим, водним, контактно-побутовим шляхами, механізм передачі – фекально – оральний.
Весняно-літній період самий сприятливий для розмноження та збільшення кількості бактерій. Збудники кишкових інфекцій можуть накопичуватись в харчових продуктах, які щодня входять до нашого раціону: молоко, сметана, м’ясо, ковбаса, кондитерські вироби, салати, овочі та фрукти.
Щоб запобігти кишкових інфекцій необхідно дотримуватись простих рекомендацій:
- мити руки перед приготуванням їжі та перед її вживанням;
- ретельно мити фрукти та ягоди;
- не купувати продукти на стихійних ринках (м'ясо, ковбаса, кондитерські вироби, сир, сметана, молоко);
- та ін.
Переглядів: 891


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: