Головна » 2017 » Червень » 28 » Обласне начальство проінспектувало, чим годують дітей в таборі "Лісова пісня" та що продають на базарах

Обласне начальство проінспектувало, чим годують дітей в таборі "Лісова пісня" та що продають на базарах

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2443
Призначений кілька місяців тому керівником Держпродспоживслужби Тернопільщини Василь Хомінець кілька днів тому побував з робочим візитом в оздоровчому таборі «Лісова пісня», щоб пересвідчитись в належному дотриманні усіх стандартів та безпечності продуктів харчування, якими годують дітей.

Також фахівці управління побували на міському ринку Борщева, ознайомилися з умовами торгівлі в м'ясо-молочному та овочевому павільйонах, роботою лабораторії на ринку. Також провели роз'яснювальну роботу з продавцями та власниками місцевих магазинів щодо відповідного оформлення «кутків споживача», необхідності маркування товару на товарного сусідства на прилавках.

«Побував в оздоровчому таборі «Лісова пісня», що в Борщеві, де ознайомився з умовами перебування дітей та дотриманням санітарно-гігієнічного стану, дотриманням технології приготування страв, різноманітністю меню. Зараз там знаходиться близько 200 дітей, які харчуються 5 разів в день. Я побачив усі акти обстежень, перевірок, які проводили фахівці управління Держпродспоживслужби в Борщівському районі перед заїздом першої зміни дітей. Всі відповідні санітарні вимоги, які ставить перед керівництвом закладу наше законодавство дотримані, що підтверджують наші спеціалісти», - зазначає на власній сторінці в Фейсбук Василь Хомінець.



Переглядів: 2443


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: