Головна » 2016 » Червень » 1 » Обласні депутати будуть слідкувати за розслідуванням вбивства Віталія Ващенка і смерті Володимира Яворського

Обласні депутати будуть слідкувати за розслідуванням вбивства Віталія Ващенка і смерті Володимира Яворського

29.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 950
31 травня відбулась чергова сесія Тернопільської обласної ради, під час якої було розглянуто не тільки кілька важливих господарських питань, а й обговорювалось жорстоке вбивство кременецького громадського діяча і депутата міської ради Кременця Віталія Ващенка.

Коментуючи замовне вбивство борця з корупцією, головний поліцейський області Олександр Богомол повідомив, що на данний момент є кілька свідків страшного злочину та відео з камер спостереження, на якому видно обличчя вбивць, оскільки найманці перебували в Кременці кілька днів до того, як здійснити напад, а тому не могли не "засвітитись".

Після виступу Олександра Богомола, депутати проголосували за створення тимчасової контрольної комісії, до складу якої увійде по 2 депутата від кожної з фракції обласної ради і яка буде займатись контролем відразу двох резонансних справ.

Таким чином народні обранці хочуть стежити за перебігом розслідування вбивства депутата "Народного контролю" Віталія Ващенка та смерті волонтера і очільника фракції "Свобода" в Борщівській міській раді Володимира Яворського.
Переглядів: 950


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: