Головна » 2017 » Січень » 22 » Обшарпані стіни та танці під "Владимирский централ" в клубі с.Шупарки

Обшарпані стіни та танці під "Владимирский централ" в клубі с.Шупарки

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 47
Переглядів: 5092
Сучасна молодь з невеликих містечок та сіл, звідки кожен рік тікає усе більше і більше населення, здобуваючи освіту, шукаючи роботу та перспективи подалі від рідного дому, має не так вже й багато варіантів для розваг і проведення вільного часу. І тут справа далеко не в відсутності цього самого часу, грошей чи захопленні комп'ютерними іграми і гаджетами.

І нехай тут немає якісної апаратури, усе потрощене, стіни пошарпані, повсюди валяються порожні пляшки з-під алкоголю, а улюбленою піснею багатьох є арештантський хіт Михайла Круга "Владимирский централ", це зовсім не значить, що потрібно закривати такі клуби і забувати про них, робити ремонт "для галочки". Адже в більшості сіл хіба що тут можуть зібратись місцеві хлопці та дівчата, щоб відпочити тілом і душею.



Переглядів: 5092


Коментарі

0
47 Імя...   [Материал]
Я хочу запитати у Лесі - чому учителі можуть підтримувати традиції, кожного року проводячи концерти, а той "Цвіт" села поїхав на інше село, забивши болт на своє??? Гонорар переміг традиції

0
46 ліля   [Материал]
правильно ігор!!!повністю підтримую!!

0
45 Ігор Петрінчик   [Материал]
І на рахунок грибка у школі то ЙОГО НЕ МАЄ!зі вставленням вікон його вивели. Як ти писала 2017 рік уже існує багато засобів для виведення грибка.
А в клубі уже на місці директор і дискотека є для молоді і ПРИБРАНО.
То ж до чого тут що на верху не має ладу і в нас не буде. З цим я і не згоден з тобою.спочатку робити порядок у своїй голові,дворі,селі а потім дивитися на верхи.

0
44 Ігор Петрінчик   [Материал]
Ой Лесю ти напевно трішки захворіла проживанням в європі нарахунок світлових батарей і сортування сміття.Взагаліто смітник тільки на завалинах до чого тут дібрівка?Напевно багато так робили як і ти і вивозили сміття в дібрівку засмічуючи людські поля і дороги.А на рахунок верхів,що там немає ладу.То я не згідний з тобою якщо там не можуть то хто нам мішає?робити треба те що можемо ніхто не говорить про Прада чи Гучі (не знаю чи правильно пишу бо не бачив таких. То ти там вітрини роздивляєшся) .Треба жити реальним життям і робити те що в наших силах і не дивитися в космос і верховну раду.А на рахунок стріляти всіх то вперед прапор тобі в руки

0
43 Olga Lanova   [Материал]
Коментар...


1 2 3 ... 9 10 »
Имя *:
Email *:
Код *: