Головна » 2016 » Листопад » 16 » Очільниця Борщева Галина Ковбель відмовилась підтримати на майбутніх виборах Христину Яворську

Очільниця Борщева Галина Ковбель відмовилась підтримати на майбутніх виборах Христину Яворську

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 6
Переглядів: 2507
Відповідну заяву Галина Володимирівна зробила на власній сторінці Фейсбук.

"Думаю, що на сьогоднішній день борщів’ян більше цікавить стан засніжених доріг, а не причини, чому я «…покинула ряди ВО «Свободи». Але все ж таки, треба знати правду! Поки дві «найрозумніші жінки Борщева» не придумали свою «правду»! Чому? Не можу лукавити, не можу йти на вибори поряд з Христиною Яворською, не можу переконувати людей в тому, в що сама не вірю…Переконана, що в борщівській свободі є достойні люди, які б могли очолити виборчий список – це нинішній голова фракції, неодноразовий депутат райради Андрій Данилевич; доброволець, учасник бойових дій Андрій Русенко; брати Мізинчуки; голова міської організації Василь Гриньків; нинішній депутат міської ради Микола Саламаха …
…а люди, які звинувачують усіх у корупції (працівників міської ради, районної ради, РДА, органів прокуратури, правоохоронних органів і т.д.) самі «не дуже чисті»…"- написала очільниця міста.




Переглядів: 2507


Коментарі

0
6 Мария   [Материал]
Особисто 1з Галиною Ковбель ми незнайом1.Та хочу вам сказати що кому як не молодим потр1бно взяти кер1вництво у сво1 руки.Христина росла 1 виховувалась у патр1отичн1й родин1,поряд 1з батьком ( якого ви поважали ...якщо це звичайно правдиво написано вами особисто) Христина працювала як волонтер.Зараз та ж сама Христина виконуе ту ж роботу що робив 11 пок1йний батько.Може ви просто незг1дн1 1з тим що не вибрали вас?1 у мене до вас запитання ....Якщо ви пов ажали пок1йного батька Христини не як патр1ота ,,не як волонтера 1 т.д а просто як хорошу людину то х1ба можна так обливати гряззю його родину ????.

0
5 Гарік   [Материал]
На халяву просиділа в міській раді два строки. Тепер с*ці, бачите, щось не подобається. Може у Покемона буде краще, він то точно буде прислухатися до її думки!

0
4 Іван   [Материал]
Шановні дописувачі читаючи Ваші коментарі, ловлю себе на думці, що нічого не змінилось. Одне і теж ми чуємо впродовж 25 – років!!! Від себе особисто хочеться сказати, що протягом цього часу Ви неодноразово змінювали свої політичні вподобання задля задоволення лише власних інтересів.
Власне читаючи Ваші дописи будь хто може дізнатись хто саме стоїть за ними.
Що стосується «Об’єктивного» дописувача , можу сказати, що видається саме Вам жилось непогано як і при радянському союзі так і при вільній Україні, час від часу міняючи свої політичні вподобання.
Інший «Об’єктивний» будучи на високій міністерській посаді прикладав максимум зусиль до занепаду району.

0
3 Об'єктивний   [Материал]
Шановні писаки! Інакше до вас , на жаль, звернутись не можу, бо ви навіть грамотно свою гидку брехню оформити не вмієте. На превеликий жаль для вас жителі нашої славної Борщівщини вже давно навчились давати оцінку людям на виборах за їхніми ділами, а не по ваших брехливих, гидких дописах і добре вміють відрізняти зерно від полови. Тому не старайтесь, ці вибори розставлять все і всіх на свої місця. А чи припиняться "чаври" у Свободі і чи "зарази" об'єднаються не ваша справа, вони самі розберуться. Ви ж спішіть рятувати свої рейтинги порядними методами, бо певно земля тікає з під ніг, що переступаєте червону лінію і вважайте, бо сплине таке, що вас потопить безславно і надовго.

0
2 громадська рада   [Материал]
В цей час коли в районі розпочались передвиборчі баталії і чиновники з владних кабінетів Тернополя з партії Петра Порошенка та колишніх Регіоналів І.Бабійчука, В.Овчарука спрямували всі зусилля щоб в будь-який спосіб та будь-якими методами здобути перемогу в виборах до Борщівської громади закріпивши відповідальним за цим виборчим процесом В.Іванишина та його прихвостнів Я.Козія, В.Жирука, В.Ромашенка, І.Чиписюка, У.Пасічник , О.Манюк та голову РДА (місцевих регіоналів) Л.Юзьків , громадськість громади просить керівників демократичних партій (ВО Свобода та ВО Батьківщина) всупереч ідеологічним розбіжностям об’єднатись та не допустити реваншу цієї нечисті.
Окремо хочеться звернитись до Г.Ковбель та Х.Яворської та інших партійців ВО Свобода призупинити чаври між собою зарази району, громади та ідей МАЙДАНУ!!!!
З розумінням та повагою борщівяни.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: