Головна » 2021 » Лютий » 18 » Очисним в Борщеві бути: в Мінрегіоні прийняли остаточне рішення

Очисним в Борщеві бути: в Мінрегіоні прийняли остаточне рішення

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1659
"В Міністерстві розвитку громад та територій України під головуванням Міністра Олексія Чернишова, відбувається засідання комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) вимогам законодавства.",- написав на власній сторінці народний депутат України Володимир Гевко.

Поспілкувавшись з народним депутатом, який в стінах Верховної Ради представляє інтереси Борщівського, Чортківського та Заліщицького районів, редакція "Звістки" дізналась, що саме сьогодні було прийняте довгоочікуване рішення включити будівництво очисних споруд в Борщеві до переліку програм та проектів, які будуть реалізовані за кошти з Державного фонду регіонального розвитку.

Зокрема, як розповів Володимир Гевко, цьогоріч основна частка фінансування з Державного фонду регіонального розвитку буде йти на завершення раніше розпочатих об‘єктів. Водночас, в Тернопільській області буде розпочато реалізацію дев'яти нових проєктів, одним із яких стане й довгоочікуване будівництво очисних споруд міста Борщева, загальна вартість яких становить майже 27 мільйонів гривень.

Що ж стосується проектів, які раніше фінансувались з ДФРР, то за словами народного обранця, в цьому році планується продовжити фінансування будівництва школи в селі Шупарка та буде завершено капітальний ремонт будівлі Борщівської міської лікарні.
Переглядів: 1659


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: