Головна » 2020 » Березень » 3 » Один з найбільших операторів поштових відправлень та перевезень, який діє на Борщівщині, припиняє діяльність через банкрутство

Один з найбільших операторів поштових відправлень та перевезень, який діє на Борщівщині, припиняє діяльність через банкрутство

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1489
Служба доставки "Інтайм" повідомила про зупинку магістральної логістики та закриття частини відділень, доставка відправлень буде відбуватися через інші служби-конкуренти. У "Новій пошті" вже заявили, що компанія "Інтайм" - банкрут.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Ін Тайм" приносить свої вибачення клієнтам і партнерам. Не дивлячись на зупинку магістральної логістики і закриття частини відділень ми продовжуємо робити все можливе, щоб видати вантажі нашим відправникам / одержувачам.

Сьогодні було досягнуто домовленостей з ключовими гравцями ринку логістики про допомогу нам в ситуації, що склалася. Доставка вантажів буде проведена їх ресурсами в рамках відповідних мереж відділень, де клієнти зможуть отримати очікуване", - йдеться у повідомленні.
Переглядів: 1489


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: