Головна » 2019 » Листопад » 2 » Одна зі шкіл Борщівщини отримає високоякісне медійне обладнання за перемогу в конкурсі

Одна зі шкіл Борщівщини отримає високоякісне медійне обладнання за перемогу в конкурсі

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1759
У 20 українських школах, профтехах та закладах позашкілля встановлять сучасні медіастудії - учні зможуть створювати якісніші матеріали для своїх редакцій.

Діти в межах цього проекту вчитимуть основи медіаграмотності, а також як створювати цікавий та якісний контент. Це не лише об’єднає бачення журналістики учнів з усієї країни, але й сприятиме розвитку молодіжного блогерства, переконані організатори.

Комплект для медіастудії складається з монтажного комп’ютера, фотоапарата з об’єктивом, вебкамери для трансляцій, набору постійного студійного світла, цифрового диктофона, штатива, студії тканинного фону, Wi-Fi роутера та відповідного програмного забезпечення.

Також протягом навчального року вчителі і шкільні редакції відібраних закладів освіти протягом 2019-2020 років пройдуть інтенсивне навчання з розробки якісного відео- та фотоконтенту, основ цифрової медіаграмотності, стандартів медіа та отримають консультаційну підтримку у процесі створення шкільних медіа.

Не може не тішити, що до цієї фінальної двадцятки потрапили і учні з Борщівщини - школярі Скала-Подільського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ", які не аби як постарались, щоб їх рідна школа отримала комплект для медіастудії.

Загалом на конкурс було подано більше 500 робіт, які ретельно перевірялись вимогливим журі.
Переглядів: 1759


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: