Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Оприлюднена декларація очільниці Борщева Галини Ковбель

Оприлюднена декларація очільниці Борщева Галини Ковбель

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 2684
Завдяки впровадженню обов'язкового декларування, громадськість тепер зможе вільно дізнатись, скільки заробляють чиновники і на що живуть посадовці, а також яким майном та земельними ділянками володіють вони і їхні найближчі родичі.

Сьогодні, коли на порталі Національного агентства з питань запобігання корупції ледь не кожну годину появляються усе нові декларації місцевих чиновників, ми вирішили започаткувати оприлюднення статків посадовців Борщева та Борщівського району.

Варто сказати, що вперше в історії України посадовці будуть нести кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві дані та приховування інформації про свою власність. Тому, власне, ще задовго до початку дії е-декларування, багато хто щиро вірив і намагався зробити все можливе, щоб система не запрацювала.

Так от, розпочнемо серію публікацій з персони, яка на сьогоднішній день є однією з самих видних та впливових особистостей Борщева - секретаря Борщівської міської ради, депутата міськради від партії "Свобода" Галини Ковбель, яка однією з перших оприлюднила свою декларацію.

У власності сімейства знаходиться квартира в Борщеві, придбана в 2001 році, площею 48,9 м2. та дві земельних ділянки площею 1000 м2 (10 сотих) та 31 м2. Чоловік декларанта володіє земельною ділянкою 300 м2 (3 сотих) в селі Королівка та крамницею площею 71 м2 в цьому ж таки селі.

У власності родини знаходиться автомобіль Volkswagen Transporter 2007 року випуску.

За рік Галина Володимирівна заробила 37767 грн зарплатні, 15088 грн страхових виплат та 13760 грн допомоги при народженні дитини. Чоловік секретаря міської ради заробив 51808 грн.

Переглядів: 2684


Коментарі

0
5 Антон   [Материал]
І я не особливо люблю пані Галину, то що мені тепер не знати про її статках як керівника міста. А по-друге, якщо вона пішла на таку важливу посаду, то люди вправі знати, як вона живе, скільки отримує.

А поповоду фото, то ніц жахливого немає...файна жіночка і сім'я файна. А у вас "Борщів" якась неадекватна агресія до видання чи суто до пані Галини. Душить жабак, що у вас щось гірше?

0
4 Оксана   [Материал]
Верх цинізму - обкрадати людей і дурити їх передвиборчими обіцянками. А якщо людина оприлюднила декларацію, журналісти продемонстрували її людям і там нічого страшного немає, то все нормально, навіть я б сказала, що дуже добре.

А на рахунок фіото, то мені навіть сподобалось, хороша і міцна сім'я, за яку можна тільки порадіти. Нам побільше б таких чиновниць, а не мегер якихось...

0
3 Марія   [Материал]
А мені пані Галина подобається, і сімейство у неї класне. А ви що, шановний "Борщів", заздрите, що у когось нормальні діти і чоловік? Не потрібно, заздрість - це зло і воно пожирає людину. Краще порадійте, що у нас є такий керівник міста)

0
2 Борщівчанка   [Материал]
Як на мене, то дуже миле фото і видно, що нормальна людина з родиною, що тут поганого. Хоча наш люд якийсь занадто злий, тільки суд і ввижається постійно...

0
1 Борщів   [Материал]
Не люблю пані Галину, але виставляти її сімейні фотографії та ще й з дітьми на сторінках сайту без її згоди - це верх цинізму. Якщо подасть до суду, то буде права. Це вже переходить всі межі. Це ж які межі ви ще готові перейти в гонитві за сенсаціями?

Имя *:
Email *:
Код *: