Головна » 2019 » Грудень » 6 » Ґосподарі з села на Борщівщині не здатні довезти сміття на сміттєзвалище?

Ґосподарі з села на Борщівщині не здатні довезти сміття на сміттєзвалище?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1575
Ситуація зі стихійними сміттєзвалищами та забрудненням довкілля давно вийшла за межі людського розуміння. Адже як можна пояснити, що сучасні ґазди не здатні розуміти елементарні речі і продовжують власноруч знищувати природу.

Чудовий приклад людської байдужості та свавілля продемонстровано в дописі Антоніни Гошовської у групі Горошова від 1 грудня:

"Навесні в лісі біля заводу розгорнули дорогу, повідгортали сміття щоб можна було проїхати до сміттєзвалища і висипати сміття у спеціально виділеному при цьому місці. З горем пополовині порядок на перехресті біля заводу ще більш-менш влітку тримався і купи сміття хоч і росли але майже непомітно.

Але минулого тижня якийсь чемний господар рівно на перехрестя вивіз всю свою капусту і висипав там. Цього ж тижня до капусти приєдналися відцвілі хризантеми і купа сміття виросла вдвічі...

Що далі? Як думаєте? Будуть і далі висипати сміття, так щоб його виросли гори і далі вони вже обсипалися на машини чи людей? Або навіщо десь возити далеко на смітник і краще зробити смітник на перехресті щоб не напрягатися і кудись возити?
Що скажете? Що з цим можна зробити?
", - написала Антоніна.



Переглядів: 1575


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: