Головна » 2016 » Липень » 15 » Останній подарунок Володимира Яворського воїнам і захисникам України

Останній подарунок Володимира Яворського воїнам і захисникам України

01.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1459
Незадовго до своєї передчасної смерті, а саме 6 травня, коли мала відбутись позачергова сесія Борщівської міської ради, Володимир Яворський планував винести на розгляд сесії депутатське звернення, яким очільник фракції ВО "Свобода" хотів домогтись скасування аукціону по 9 гектарах борщівської землі. Нажаль, згідно з регламентом, під час тієї сесії депутати могли тільки розглянути питання, які були внесенні в порадок денний. А невдовзі Володимира Володимировича нестало.

Не минуло й двох тижнів після смерті волонтера, як на черговій сесії міської ради, а саме 26 травня, депутати одноголосно підтримали останнє звернення депутата Борщівської міської ради, голови фракції ВО "Свобода" Яворського Володимира про зняття з аукціону (земельних торгів) земельну ділянку в урочищі "Аеродром", площею 9,1165 га на користь учасників бойових дій, котрі згодом отримають там ділянки для садівництва.



На сьогоднішній день маємо результат роботи за даним зверненням. 74 учасники бойових дій отримають у власність земельні ділянки.

Останній подарунок для своїх підопічних. Людини немає, та справа його жива і житиме.

Нагадаємо, 15 травня 2016 року Борщів попрощався з Володимиром Яворським, який помер на 49 році життя. До останнього подиху Володимир вболівав за бійців на фронті, жив їхніми проблемами і турботами про них. І напевно цілком символічно що свій останній шлях він пройшов на плечах фронтових і волонтерських побратимів та в медичному автомобілі що разом з іншими волонтерами готував для передачі на фронт. Вічна пам’ть Володимиру Яворському!
Переглядів: 1459


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: