Головна » 2016 » Грудень » 12 » Остаточна перемога Кобилянського і попередні результати партій

Остаточна перемога Кобилянського і попередні результати партій

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2781
Переможцем виборів на посаду Борщівського міського голови став діючий голова Борщівської районної ради Іван Кобилянський, який представляє партію Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

За нього віддали свої голоси 1787 виборців.

Представник "Самопомочі" — заступник Борщівського міського голови Володимир Чугаєвський зайняв друге місце (1450 голосів). Висуванець владної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", директор НЗ "Борщівська ДЮСШ" Віктор Голубець дотягув лише до третьої позиції (1021 голосів).

Четвертою стала висуванка ВО «Свобода», приватний підприємець Христина Яворська, за яку проголосували 568 виборців. На п’ятому місці — представник Демократичного альянсу, безробітній Володимир Дуплавий. За нього проголосували 442 виборці. Колишній голова Борщівської РДА та регіонал Іван Чепесюк, який був затриманий на хабарі, отримав 393 голоси. Керуючий філією "Приватбанку" укропівець Андрій Ратушняк зарахував до свого активу 303 голоси, а самовисуванця Олександра Манюка, який працює головним бухгалтером КП Борщівська ЖЕД, підтримали 288 виборців.

Перше місце у виборах депутатів Борщівської міської об’єднаної територіальної громади посіла партія "Батьківщина". За попередніми даними партію Юлії Тимошенко підтримало трохи більше 20%.

На другому місці "Самопоміч" – 16%, на третьому – Блок Петра Порошенка – 14%. Для президентської партії це безумовно поразка. У ході виборчої кампанії віп-агітаторами за кандидата у мери від БПП Віктора Голубця була вся владна верхівка області.на чолі Степаном Барною. Напередодні виборів у Борщеві побували нардепи Олег Барна, Роман Заставний, Тарас Юрик, Ігор Побер, голова обласної ради Віктор Овчарук. Однак це не допомогло – спільний кандидат від БПП і "Народного фронту" посів скромне третє місце.

У списку Радикальної партії – 8,5%, "Свобода" набрала в районі 8%, "Демальянс" – понад 7%, "Народний контроль" – 5,5%. За останніми даними партія "УКРОП" набирає 5% і також потрапляє в раду.

За бортом залишились "Аграрна партія", "Українська Галицька партія", Рух Валентина Наливайченка "Справедливість" та "Громадянська позиція".

Переглядів: 2781


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: