Головна » 2017 » Вересень » 19 » Освітяни Борщівщини довели, що одні з кращих в області

Освітяни Борщівщини довели, що одні з кращих в області

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 1578
Тернопільський обласний комунальний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді організував змагання серед освітян.

Цьогорічний ХLVІІ (47) Кубок зі спортивного туризму з видів пішохідний, велосипедний, водний серед працівників освіти і науки Тернопільщини присвячений Українському кібернетику, математику Ігорю Вітеньку. Його постать є яскравим прикладом творця науки, що став жертвою розправи тоталітарною радянською системою.

На околиці села Чернихівці Збаразького району (де народився Ігор Вітенько) в урочищах «Годнівщина» і «Франчиха» змагались пішохідники та велосипедисти, а з виду водний туризм на «Лемківському ставі» з 14 по 16 вересня відбувся вищезгаданий захід.

Три дні учасники демонстрували свої технічні навички, вміння швидко реагувати на ситуацію, старалися допомагати одне одному та не втрачати жагу до перемог аж до завершення. Упродовж цього часу були проведені такі змагання з видів: пішохідного туризму на короткій командній дистанції «смуги перешкод» команди двійки та довгій «крос-похід», велосипедного туризму на короткій комплексній дистанції «тріал», «фігурне водіння велосипеда», «велокрос» та довгій командній «велоралі», водного туризму на командній дистанції «спринт», «слалом» та «рятувальні роботи». Відповідно з кожного виду серед 13 команд визначили переможців.

Участь у цих змаганнях приймали і освітяни Борщівського району, які продемонстрували прекрасні результати відразу у кількох видах:

ІІ місце з виду "Водний туризм"

ІІІ місце з виду "Велосипедний туризм"

ІІ місце у конкурсі "Рятувальник"



Переглядів: 1578


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: