Головна » 2016 » Грудень » 22 » Освітяни і медики Борщівщини зустрінуть Новий рік із зарплатою

Освітяни і медики Борщівщини зустрінуть Новий рік із зарплатою

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1910
Вчора, 21 грудня, відбулась 14 сесія Борщівської районної ради, на якій депутати повинні були не тільки заслухати звіти начальників управлінь, а головне - розподілити кілька мільйонів бюджетних коштів.

Депутати заслухали звіт Лесі Землянської про стан використання земель та виявлені порушення у використанні с-г земель, кар'єрів, ставків і лісового фонду, після чого спокійно проголосували за затвердження. Справжні емоції та праведний гнів викликав звіт Валерія Ромашенка по розвитку фізичної культури і спорту. В депутатів було багато питань як по використанню коштів, так і по розвитку футболу та інших галузей спорту, стану спортивних закладів і споруд. Питання звіту так і не було проголосоване: 10 депутатів проголосували "за", 10 утримались, інші не голосували.

Але найбільш цікавим стало питання розподілу бюджетних коштів. Отримавши освітянську субвенцію та додаткові надходження, а це більше 6 мільйонів гривень, депутати практично без вагань поділили ці гроші, виділивши 3 млн на погашення заборгованості та виплату зарплатні освітянам, а також вділивши 2,2 млн на зарплатню медикам.

Зважаючи на це, хочеться сподіватись, що прийдешній рік місцеві бюджетники зустрінуть без заборгованості.

Переглядів: 1910


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: